Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

                                                                          

Start   VåraHundar  Valpkullar   OmOss    Övrigt   Resor  

Minneslunden!    Våra  Kennelhundar som inte finns mer. 

Bloggen!   M Hill´s Design

 

Grattis igen till Buset!!!!!

 Grattis, grattis igen lilla Busan! Det går som på rälls, du är inne i ett " flow" just nu, så jag hoppas att matte och husse fortsätter att ställa ut dig.

Jag fick även bilder denna gång, så matte Yvonne är stolt. 9 rosetter på 2 utställningar....inte illa jobbat.

 1:a Certet och CACIB.

Dan efter....Reserv-Certet och Ck, och 2:a bästa tik inte illa det heller eller hur???? Men nu tyckte Busan att det räckte med fotografering, hon vill ha mat....... Ni kan läsa kritiken på länken resultat.

Fick även bilder på " Aulinarnas´"små katter. Uuuuunderbara är dom, se själva.....Riktiga små fotomodeller, men även en kattunge kan bli trött, och då är det skönt att vila hos trygga Troy.

 

Idag har jag målat bordet på uteplatsen. Det hade blivit grått och fult, så slipmaskinen fram, för att sen måla med en teakfärg ( olja). Det blev jättesnyggt, gubben tyckte det såg nytt ut. Skoj att få beröm.

Men jobbet med slipmaskinen gjorde ont i min handled. Maskinen skakar ju, eller vibrerar, och eftersom jag har en plåtbit inopererad, och den troligtvis inte sitter riktigt som den ska, så gjorde det förbaskat ont. Tur att det bara var skivan jag skulle slipa. I dag regnar det, och jag är glad att bordet fick olja i går. Vattendropparna ligger som pärlor på bordsytan.

Det har växt som 17:on runt dammen nu, börjar faktiskt bli riktigt fint. Blommorna kommer, men mitt "pelaräppelträd " har dött. Jag försöker att se om det finns nån gnutta liv kvar, men ack nej. Det är stendött.

Har ringt till " Backers" och dom ersätter mig, mycket trevligt tycker jag, för trädet var inte billigt. Det kallar jag för en serviceminded firma.

Fiskarna trivs även när det har regnat, blir ju lite extra syre i vattnet, och det blir inte så varmt som när solen ligger på för fullt. Så fort jag visar mig, tror dom att det är käk som ska komma.

Jag har dåligt samvete för att jag inte hört av mig till mina valpköpare.  Jag hoppas att dom flesta är inne på hemsidan och håller sig uppdaterade på vad som händer här i kenneln. Jag får ju lite feedback av er valpköpare ibland. Tack för att ni talar om för mig att ni läser bloggen. Då kan man ju fortsätta att blogga, när man vet att nån läser det man skriver.

Ja, snart är det ju oxså dags att åka till Degernäs, ska bli riktigt skoj. Hela bilen kommer att vara full med grejer, kompisar och hund. Men finns det hjärterum, finns det stjärterum.

Nu ska jag ut med 2 hundar som avskyr när det regnar, själv kan jag tycka att det är liiiite mysigt, eftersom man får tända en brasa då.

Ha det gott i " sommarvärmen!" och en jääääättekram till er alla

Från TOK-Monkan.

Blomman....måste jag?????? Javisst den kommer här.....!

 Såna här liljor har jag planterat massor i år, hoppas att dom tar sig.

 

 

Onsdagen den 1 juni 2011 kl. 10:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

Maia

 

Dolly

Busan

Nova

Birk

Rambo

Coby

Chiko

 

Izzy

Akina

Sendo Bloggen

Chibi   Bloggen

Ceasar

Yoshi

 

 

Valpar som inte finns mer, men är födda i kenneln. 

 

 Gimli.

 

Diva

 

Sam  

Gaia

Zeus 

Bosse

Felix

Akira Hemsidan

Chleo

Sacha

 

Kull Star Of Orion