Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

                                                                          

Start   VåraHundar  Valpkullar   OmOss    Övrigt   Resor  

Minneslunden!    Våra  Kennelhundar som inte finns mer. 

Bloggen!   M Hill´s Design

 

Hade hoppats på lite lugn och ro! Men ack nej!!!!!!!!

Hade hoppats på lite lugn och ro idag...Men ack nej vad jag bedrog mig. Skulle ju städa i klädkammaren och i min garderob!!!!!!!!!Hade hoppats på att Nike låg så här, men det blev inte så.

Jag drog i alla fall ut ALLT, vilken röra det blev.Jappppppp, tänk vad mycket som skulle kastas också..... Men inte blev det nån ro....näääää, Nike var helt galen idag.

Hon bråkade först med Schatzie Ända tills Schatzie tappade humöret...Ja, nu ser hon elakare ut än vad hon är, för när min Schatzie menar allvar....så ger Nike sig.

Efter att ha terrat Schatzie retade hon upp Leo.Leo som är världens snällaste hund, försökte att värja sig...Men det var inte det lättaste...Huggormen Nike gav sig inte....Till slut rann det över för stackars Leo, och då kom Schatzie ( polisen ) och la sig i gruffet...Men tyvärr uppfattade Nike det som att hon fick stöd av Schatzie....Stackars Leo.... OK, Nike kan vara gullig, men inte är det långa stunder inte...Viskar i örat...." Ska vi spöa Schatzie?"

Till slut fick jag i alla fall i ordning på garderoben och klädkammaren. Jag hittade mina julsaker, kollade att all belysning funkar, men måste köpa lite nytt ändå.

Undra om man kan ha julbelysning, eller om Nike gör som Schatzie ( när hon var valp) Sprang omkring med ljusslingan runt kroppen och blinkade.......

Luciahund OK,.....men,men ,men det är inte bra. Dom kan ju vara strömförande om valptänder går igenom ledningar.

Kan inte fatta att tiden gått så fort, Nike har blivit riktigt högbent, men hon är gudasöt.......Hon börjar också få riktig päls nu, och valphalsbandet var för litet, så jag köpte ett nytt. Har även köpt ett Hjärta som jag satt fast i halsbandet, där det står " Ring min matte!" och sen mitt mobilenummer. Kan ju vara bra om hon mot förmodan kommer bort.

Ska köpa blinkies till hundarna, men dom jag köpte förra gången finns inte mer. Dom var väl för bra antar jag. Köpte på Claes Olsson.

Jag har fått ärva en reflexjacka av min svärson Milan, så nu syns jag ordentligt när jag är ute i vintermörkret.

Jag har blivit kallad "Idiot "i dag.......Parkerade min bil i garaget, och fick backspeglarna invikta.....nu hade det hänt en 3:dje gång, så jag förstod att det var medvetet. Jag skrev en lapp och satte fast på min backspegel, där jag visserligen skrev " Ge f-n i min backspegel!" Sen skrev jag mitt telefonnummer. Han som står bredvid mig skrev till svar..." Parkera som folk, jävla Idiot!"

Kan man parkera mer än på ett sätt???? Inte vad jag vet, jag står innanför min ruta, kan tyvärr inte flytta mig mer åt nåt annat håll. för då parkerar jag in i stolpen......

Ja, jag ska väl söka upp honom när jag orkar, och fråga hur och vad han menade????

Nu har ni fått lite nyheter återigen, och jag måste sluta.

Ska ut med Huggormen och dom 2 gamlingarna.

Kram,tass och klem

ni vet från vem!

En vinterbild från förra året kommer här!

 

 

Torsdagen den 24 november 2011 kl. 22:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

Maia

 

Dolly

Busan

Nova

Birk

Rambo

Coby

Chiko

 

Izzy

Akina

Sendo Bloggen

Chibi   Bloggen

Ceasar

Yoshi

 

 

Valpar som inte finns mer, men är födda i kenneln. 

 

 Gimli.

 

Diva

 

Sam  

Gaia

Zeus 

Bosse

Felix

Akira Hemsidan

Chleo

Sacha

 

Kull Star Of Orion