Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

                                                                          

Start   VåraHundar  Valpkullar   OmOss    Övrigt   Resor  

Minneslunden!    Våra  Kennelhundar som inte finns mer. 

Bloggen!   M Hill´s Design

 

Skärpning Tack!!!!!!

Skärpning Tack!!!! Jag blir så trött på mig själv. Sa ju att jag ALDRIG skulle skaffa Face Book......men ,men, men, man är väl som politikerna är mest.....ombytlig!!!!!

Förlåt alla mina goa vänner, jag har ingenting att skylla på mer än att FB tar mer tid i anspråk än vad som är nyttigt. Jag kan ju inte lova att det blir nån ändring, för om jag inte är inne på FB missar jag väldigt mycket av vad som händer inom " Eurasiervärlden!"

Veckan efter att min far fyllde 80 år, blev min gubbe pensionär ( 65 år)

Nu skulle man väl tro att vi har all tid i världen....men han som jag jobbar kvar lite. Skönt och kul att träffa sina kollegor lite ibland. Sen gör det absolut inte ont i plånboken att få in lite extra ( fickpengar). Reklamen med Felix Herngren, där han säger att man bör vänja sig vid 1/2 lönen stämmer precis klockrent.

Men man får göra som dom äldre sa förr....Rätta mun efter matsäck!

Efter att gubben fyllt år, har jag åkt in akut till Danderyds sjukhus 2 ggr på en vecka......Aj,aj,ooooont..... Gallsten. Sprutor i rumpan och lite piller i en ask, sen hem.....hjälpte inget...... Fick en " akuttid " för ultraljud av gallan.....3/4....njaaaaa, vet inte om jag kallar det för akut precis, men man får tacka för att dom över huvudtaget bryr sig.

Har haft hjälp med mina hundar, eftersom jag inte själv orkade gå ut med dom...Tack underbara Sussie, Gugge, Nette, Denise och Pingis....vad skulle jag gjort utan er??????

Solen skiner in genom " dimmiga " fönster....smutsiga....får se om jag tar nåt fönster åt gången, eller om jag tar hjälp av veteranpoolen!

Tack vare att jag blev sjuk, blev det tyvärr ingen utställning i Sollentuna för Nike, SYND!!!! Hade så gärna velat ställa ut min lilltjej.

Men vi ska åtgärda det den 1/4 i Sundbyholms totohall!!! Håll alla tummar.

Har fått en uuuuunderbar bild från Aremark, det är Diva ( Rambo´s look a like) ja ni kan se själva....Vackraste Diva, med otroligt vackra färger.

Har även fått lite nya bilder från Peja, Nalle och Sunnies dotter. Här ser ni att även hon blev en kopia av sin mor.....

 Här är Peja,

och här är Sunnie Lika eller hur????

Ja, det är bara Peja och Aquila kvar av den kullen, så hoppas att jag även får lite bilder på Aquila.....Jenny snälla Tack!!!!!!

Snart dags att börja fixa i trädgården, ska göra fint runt fiskdammen. Måste börja med att fylla ut rabatterna runt den, jord behövs, vet inte vart Nike har gjort av den som fanns, men borta är den.

Jag har även virkat en pläd till husvagnen. Den är virkad av garnrester, garn jag har stickat raggsockor i, här har ni bild på den...

 Små rutor runt om och en stoooor i mitten.

Min äldsta dotter vill ha en pläd nu också, men köpte garn som är svårt att virka i, så jag stickar rutor 15*15cm. Mörkgrå, ljusgrå och benvit. Kan bli skitsnygg, så ni får se bild på den när den är klar.

Vet ni, nu måste jag bara ut i solen och njuuuuuta, sköt om er i vårsolen.

Kram och klem

ni vet från vem.

Blomman kommer här, ännu en ros!!!!!

 

Fredagen den 23 mars 2012 kl. 10:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

Maia

 

Dolly

Busan

Nova

Birk

Rambo

Coby

Chiko

 

Izzy

Akina

Sendo Bloggen

Chibi   Bloggen

Ceasar

Yoshi

 

 

Valpar som inte finns mer, men är födda i kenneln. 

 

 Gimli.

 

Diva

 

Sam  

Gaia

Zeus 

Bosse

Felix

Akira Hemsidan

Chleo

Sacha

 

Kull Star Of Orion