Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

                                                                          

Start   VåraHundar  Valpkullar   OmOss    Övrigt   Resor  

Minneslunden!    Våra  Kennelhundar som inte finns mer. 

Bloggen!   M Hill´s Design

 

Lite nyheter, både trista och glada!

 

Kan tala om för er, att Bosse har fått ett nytt hem nu, och jag ska få träffa nya husse och sambo. Ska bli så kul och se, om Bosse kommer ihåg oss. Jag tror ju det, för sist hade han dragit i kopplet när han såg att han skulle hit. Han var så glad! Vackra Bosse ser ni här... En underbart gosig hund. Tack Nicklas för att du tog ditt ansvar och det tunga beslutet att omplacera denna juvel. Jag vet vad han har betytt för dig, men du känner ju familjen han kommer till, då blir det lättare, för ni kan ju träffas i framtiden.

Själv behövde jag koppla av med gubbe och hundar.....då är det Anjan som gäller. Anjans fjällstation finns numera på facebook.

Gunnar,jag,hundarna och en kompis som heter Baltzar åkte upp i en fullpackad " Bettan!". Det är Susannas gamla volvo....ja, bettan lever som sagt var fortfarande, se själva......hon har fått ny vänster framskärm, den andra var jääääättetrasig.Jääättefin eller hur???? Nu är hon ju smutsig efter att ha åkt " Huså rallysträcka!" genom skogen.

Vi var och fiskade varje dag, har ju faktiskt en roddbåt som står till vårt förfogande. Gunnar har köpt en elmotor, så man behöver inte ro hela tiden. När det var dags att ro, tog jag på mig ansvaret. Hundarna fick inte följa med i båten, eftersom vi alltid satt 3 där och det blåste " smådjä-lar!" Viss tid gick det gäss på sjön, och då tror inte jag att Nike-buset hade suttit still i båten. Schatzie är van, hon lägger sig ner och rör sig inte ur fläcken.

Baltzar vår kompis tyckte det var jätteskönt att fiska. Han fick några stora fina bitar, precis som Gunnar ( runt kilot), medans jag aldrig fått så dåligt med fisk. Dom nappade, javisst, men fastnade inte på kroken. Jag gjorde motryck, kollade så jag hade vassa krokar, väntade med att veva in dom, vevade inte för fort.....men inget hjälpte. Dom ville inte fastna på mina krokar så det så.

Bild på Baltzar i båtens för......väntar på hugg!!!!!!!Han koncentrerar sig!!!!!

I bakgrunden ser ni fjällstationen, men vi bor alltid i Kronotorpet.

Vill ni se bilder från Anjan, så finns det ett album i galleriet.

När vi åkte hem, åkte vi över Huså, för vi ville se båten Jonny Walker.

Se bilder och läs texten här.......

Hoppas att ni kan läsa, bilden blev lite suddig såg jag.

På hemväg fick jag ett GLATT telefonsamtal från Norge. Torhild, Vidar och deras "Guldgutt" Chiko hade varit på utställning i Ransäter. Ja, som ni kunde läsa på startsidan gick det riktigt bra. Det vill jag fira med

Ett JÄÄÄÄTTEGRATTIS Chiko till ditt SUCH. Jag är en urstolt uppfödare det vet ni, eller hur Torhild??????

Här kommer lite bilder...En glad och stolt husse med sin kille. Även ett jättegrattis till Camilla med Essmanias IndieEn trött liten guldgutt, som bara vill komma hem och soooova + gosa med matte.

Grattis ännu en gång.

Fick ett SMS av min äldsta dotter Sussie. Hennes man och son var i Skövde på en turnering i Amerikansk fotboll. Dejan som mitt barnbarn heter spelar med Arlanda Jets, U13. Dom hade vunnit alla sina matcher, och nu gällde det....vann dom denna, så gick dom till final.

Skitspännande.....jag satt som på nålar....Dom vann!!!!!!!!!

Nu gällde det final, och den skulle spelas på söndag.....lång väntan, men killarna behövde vila.

Matchen skulle gå av stapeln kl.13:00.........Hörde inget från Sussie, blev orolig att nåt allvarligt hänt, för det är en tuff sport, och dom skulle möta Västerås, vilka är kända att spela hårt och tufft. Sussie skrev,,,,Många av våra killar skadade, ambulansen åkte skytteltrafik.........MEN VI VANN!!!!!!!!! Guldet var bärgat, tänk att jag är superstolt mormor, han är ju Svensk Mästare med sitt lag. Grattis Dejan till guldet, och ett jättegrattis hela U13 laget med dess ledare.

Dejan kom upp till oss stolt som en tupp, han ville visa sin guldmedalj för Nike och morfar.En trött och lite blåslagen kille, men ack så stolt!!!!!

Nike grattade till Dejan´s medalj, men dom här bilderna vill nog inte hans pappa se........

Fick sen ett mail från Gaia´s ägare. Inte så skojigt, men det kunde varit värre.

Gaia från kull Harryson/dotter har varit sjuk en längre period, och har fått diagnosen EPI.......en jääääkla sjukdom som mn inte vill att ens hundar ska få. Nu mår Gaia relativt bra, börjar pigga på sig och vara som vanligt. Hon får specialfoder och mediciner.

Lycka till nu med erat troll, hoppas bara att framstegen fortsätter.

Vet ni, nu har jag skrivit mycket igen.

Alla ni mina underbara valpköpare ute i landet. Från kull Star of Orion, Harryson/dotter och kull Nobel......

1:skulle vara så tacksam och glad för lite nya foton.

2: Förlåt att jag inte hört av mig, men det har varit alldeles för mycket runt min mor och far. Jag har helt enkelt inte orkat vara social.

3: Ni som bor nära Stockholm....vi ska ha en Eurasierträff/ aktiviteteshelg i mitten på september. Detta sker i Fjällnora utanför Uppsala. Jag hoppas att så många som möjligt har tid och möjligheter att komma dit.

4: Johan Andersson som skriver i " Härliga Hund!" kommer dit och har info + frågestund + tips om hur och vad vi ska göra med våra hundar.

Välkomna!!!!!!!

Tänker sluta nu, kl. är 00:50 och jag måste ut med mina vovvar.

Kram,tass och klem

Ni vet från vem.

Blomman kommer här........Ha,ha,hiiiiiiii Nike-fröet!!!!!!!!!!

 

 

Torsdagen den 2 augusti 2012 kl. 00:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

Maia

 

Dolly

Busan

Nova

Birk

Rambo

Coby

Chiko

 

Izzy

Akina

Sendo Bloggen

Chibi   Bloggen

Ceasar

Yoshi

 

 

Valpar som inte finns mer, men är födda i kenneln. 

 

 Gimli.

 

Diva

 

Sam  

Gaia

Zeus 

Bosse

Felix

Akira Hemsidan

Chleo

Sacha

 

Kull Star Of Orion