Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

                                                                          

Start   VåraHundar  Valpkullar   OmOss    Övrigt   Resor  

Minneslunden!    Våra  Kennelhundar som inte finns mer. 

Bloggen!   M Hill´s Design

 

Oooooops! Länge sen återigen!

Går ju i väntans tider ( väntar på att Ebony ska löpa). Inget har hänt ännu.....inga nyheter, inga nya foton..... Men jag måste väl skriva lite iaf.

Gunnar var i Paris fredag - måndag ( sista helgen i januari) så då passade jag på att renovera lite här hemma. Jag lovar....ska fota så ni får se, men jag kan berätta lite för er.

!: körde ut Kjelle och Gunnar till flygplatsen kl 05:15 fredag morgon.

2: Åkte och handlade grejer till renoveringen.

3: Körde ut mina hundar till Pingis på fredag kväll, och började riva ut garderoben i hallen, skruva ner klädhängare och hyllor.

4: Plocka,plocka,plocka....ut allt från vitrinskåpet som stod närmast hallen.

5: Flyttade ut badrumskåpen ( både över och underskåpet) Flyttade in vitrinskåpet i badrummet.

6: Kom i säng kl. 05:30 lördag morgon.

7: Vaknade 09:30 åkte och handlade det sista jag visste jag skulle ha. Rev ut köksbänken vid spisen,( den rostfria), men den andra fick jag vänta att riva ut tills Peter kom och hjälpte mig med vasken. Rev kaklet ( guuuud vad noga jag hade kaklat, var väl rädd att dom inte skulle sitta på plats) Fick med halva gipsväggen.....spackel är bra....gick nästan en hel burk. Kastade ut spisen ( skulle köpa ny på blocket var det tänkt). Snön vräkte ner över  spishällen och ugnen....men vad gör det????!!!!! Kom i säng 08:30 söndag morgon. Sov till 10:00, sen fullt ös. Rev ut golvet i köket....här skulle läggas nytt. Målartvättade taket i hallen och började måla tak och hallväggar, för Peter skulle hjälpa mig sätta upp skjutdörrar för öppningen där garderoberna hade varit. Passade på att måla ytterdörren också ( när jag ändå höll på). Skönt inga hundar hemma ännu, så man kunde ägna sig åt renoveringen.

Söndag natt kl.02:00 hämtade jag mina hundar i Grillby hos Pingis och Mogge. Pingis skulle ju upp och jobba, så hundarna måste hem.

När vi kom hem, fortsatte jag att plocka, riva, fixa till fel och måla det sista, kom i säng 08:30.....astrött....hade alltså inte sovit mycket alls på hela helgen.

Samtidigt ringde många vänner och var oroliga för att jag var ensam hemma medans gubben roade sig med trav i Paris.... Snällt av er, men tyvärr kände jag mig som en riktig bitch.....jag hade inte tid att umgås inte ens på telefon.

Ingen ny spis blev det heller, så jag släpade in den gamla och lät den torka ordentligt!

Peter kom på måndag kväll och hjälpte mig med att få diskbänken på plats med ho och häll. Sen limmade hann upp skivorna jag köpt som skulle vara över diskbänken. Jag försökte lägga klart golvet i köket, men hann inte helt klart.

Kl. blev23:25 på måndag kväll så var Peter klar med sitt, och jag fick sprinta ut med hundarna för att sen hämta Gunnar och Kjelle på Arlanda.

Jag hade även fått telefon av Gunnar att han hade blivit bestulen på plånboken i Paris, så han var inte glad. Visa-kort, körkort och en massa papper + 2500:- borta.....!!!!!!!!!!

Jaaa, men han var välbehållen själv så.....

Det såg ut som om en bomb slagit ner här hemma, grejer överallt, men det gjorde succe, Gunnar tyckte att det var jäääättefint!

Jag lovar....ni ska få se bilder från före och efter.... Jag tog tyvärr inga bilder denna gång under renoveringen....orkade och hann inte bry mig.

Nu till nåt helt annat!

Håll alla tummar för att "min" Ebony börjar löpa snart och att allt går bra!

Slutar för denna gång, blir helt slut när jag läser vad jag skrivit!

Kram,tass och klem

ni vet från vem!!!!!

Ingen blomma, men en liten Nike

 

 

Tisdagen den 5 februari 2013 kl. 23:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

Maia

 

Dolly

Busan

Nova

Birk

Rambo

Coby

Chiko

 

Izzy

Akina

Sendo Bloggen

Chibi   Bloggen

Ceasar

Yoshi

 

 

Valpar som inte finns mer, men är födda i kenneln. 

 

 Gimli.

 

Diva

 

Sam  

Gaia

Zeus 

Bosse

Felix

Akira Hemsidan

Chleo

Sacha

 

Kull Star Of Orion